AFYONKARAHİSAR / SANDIKLI - Şehit Ahmet Yumak Anaokulu

Şehit Ahmet Yumak Anaokulu

ZAFER MAH. CİHANGİR SOKAK NO36 SANDIKLI / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Çağdaş eğitimin gerektirdiği fiziksel standartları (donanım, ekipman, bina, …..) en üst seviyede gerçekleştirilmiş, öğrenci merkezli eğitim ve öğrenen organizasyon felsefesini benimsemiş sadece kendi eğitim bölgesinde değil diğer eğitim bölgelerinde de çalışmalarıyla ön plana çıkmış, tüm paydaşların mutlu ve huzurlu olduğu, tanınan, lider, birikimli ve her alanda çekim merkezi olan bir eğitim kurumu olmak istiyoruz.
Misyon
Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır Öğrencilerimizin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, ilkokula ve hayata hazırlanmalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :İkili eğitim yapılmaktadır.
Kalorifer(kömürlü) ile ısınmaktadır.
Ulaşım
Okulumuz Zafer Mahallesinde Toki Konutlarının bulunduğu bölgededir. Okulumuza İlçe merkezinden her saat başı otobüs kalkmaktadır.
ZAFER MAHALLESİ CİHANGİR SOKAK NO:36 SANDIKLI/AFYONKARAHİSAR
Okulumuzun Sandıklı merkezine olan uzaklığı 4 km dir.